• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4

Igiena oculara

LAGRINET® NEO

LAGRINET® NEO Solutie oculara sterila cu efect lubrifiant si umectant pentru caini si pisici

Lacrimi artificiale
Fara conservanti
3 luni de utilizare

Solutie oftalmica sterila cu efect hidratant si lubrifiant. Datorita proprietatilor sale hidratante si viscoelastice actioneaza ca si lacrimi artificiale. Datorita actiunii filmogene ajuta la mentinerea in bune conditiuni a suprafetei conjunctivale si epiteliul cornean si protejeza zona oculara impotriva infectiilor sau a actiunii nocive a agentilor contaminanti externi.

Datorita sistemului multidoza OSD, Lagrinet® Neo permite aplicarea indelungata a solutiei (fara conservanti), timp in care se mentine sterilitatea si se evita contaminarea produsului.

Prin absenta conservantilor se evita toxicitatea asupra epiteliului cornean si sunt permise aplicatii mai frecvente care favorizeaza aparitia rezultatelor benefice.

Lagrinet® Neo este o solutie hipo-osmolara sterila pentru uz oftalmic, cu pH fiziologic, continand Acid hialuronic cu greutate moleculara mare (0,15%) si apa distilata de Aloe vera (10%) si Centella asiatica (10%).

Mod de utilizare: Se instileaza cate o picatura in fiecare ochi prin presarea usoara a flaconului. Inchideti flaconul dupa fiecare utilizare. Deoarece nu contine conservanti, poate fi utilizat ori de cate ori este nevoie. Urmati sfatul medicului veterinar.

Compozitie: Apa deionizata, apa distilata de Aloe vera (10%), apa distilata de Centella asiatica (10%), Acid hialuronic (sarea sodica) cu greutate moleculara mare (0,15%), fosfat de sodiu dibazic dihidrat, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, clorura de sodiu. Fara conservanti.

Valabilitate dupa deschiderea flaconului: 3 luni. A se pastra flaconul bine inchis. A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de prezentare: Flacon din plastic multidoza OSD de 10 ml.

Pagina Facebook