• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4

Suplimente nutritionale

Dermadiet

Comprimate
Supliment nutritional pentru caini

Piele sanatoasa
Blana rezistenta si stralucitoare
Cu zinc

DermadietDermadiet este un supliment nutritional pe baza de colagen hidrolizat enzimatic (Colatech®) de inalta puritate si cu biodisponibilitate si eficacitate demonstrate, realizat de catre Pharmadiet S.L. (*), colagen hidrolizat din peste, acizi grasi polinesaturati Omega3 (EPA si DHA), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B5, B12 si acid folic), biotina, niacina si gluconat de zinc, care furnizeaza toate substantele nutritive necesare pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare. Colagenul hidrolizat enzimatic de inalta puritate (Colatech®) impreuna cu colagenul hidrolizat de origine marina ajuta la cresterea si intarirea blanii. Acizii grasi polinesaturati Omega 3 ajuta la blocarea sintezei substantelor pro-inflamatorii (leucotriene si prostaglandine) fiind de mare ajutor in combaterea efectelor datorate aparitiei dermatitei. Zincul, suplineste deficienta acestui microelement, a carui carenta produce alterarea tesuturilor de la nivelul pielii. Toate aceste proprietati fac din DERMADIET un supliment nutritional adecvat in cazurile in care se constata un deficit de vitamine si zinc, dermatite, la cateluse care alapteaza sau in timpul gestatiei si in perioadele de naparlire, asigurand o piele sanatoasa si o blana mai rezistenta si mai stralucitoare.
(*) Brevet nr. P200600304 – Procedura de obtinere a unui hidrolizat de colagen si folosirea acestuia.

Compozitie: colagen de inalta puritate hidrolizat enzimatic (Colatech®), colagen hidrolizat enzimatic din peste, ulei de peste bogat in Omega 3, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, gluconat de calciu, cristobalita.

Aditivi (per comprimat): Vitamine, provitamine şi substante bine definite din punct de vedere chimic, cu efect similar: 10 mg acid nicotinic; 1 mg acid pantotenic; 1 mg biotina; 1 mg acid folic; 0,33 mg vitamina B6; 0,27 mg vitamina B2; 0,23 mg vitamina B1; 0,045 mcg vitamina B12. Aromatizant: 5 mg aroma de vanilie. Oligoelemente si compusi de oligoelemente: 5 mg zinc (zinc chelatat cu aminoacizi).

Compozitie analitica: Proteina bruta: 43,5%; Uleiuri si grasimi brute: 6,5%; Fibre brute: 34%; Cenusa bruta: 4,5 %; Hidrati de carbon: 5,5%.

Valoare energetica: 100 g furnizeaza aproximativ 322,5 kcal (13,5 MJ/kg). 1 comprimat furnizeaza aproximativ 3 kcal (0,01 MJ/kg).

Compozitie

Per comprimat

Colagen hidrolizat enzimatic

199 mg

Colagen hidolizat din peste

199 mg

Ulei de peste cu Omega 3

50 mg

Niacina

10 mg

Acid pantotenic

1 mg

Biotina

1 mg

Acid folic

1 mg

Vitamina B6

0,33 mg

Vitamina B2

0,27 mg

Vitamina B1

0,23 mg

Vitamina B12

0,045 mcg

Zinc

7 mcg

Mod de administrare si dozaj: Se administreaza ca atare cate 1 comprimat pentru fiecare 10 Kg greutate corporala.

Mod de prezentare: cutie cu 60 de comprimate.

Pagina Facebook