• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4

Igiena oculara

LACRISTAL

LACRISTAL Solutie oculara pentru caini si pisici
Numai pentru uz veterinar

N-Acetil-carnosina
Apa de Hamamelis
Clorura de benzalconiu


Ochii cainilor trebuie sa fie in permanenta curati si stralucitori, fara inrosiri, opacifieri si secretii, caracteristice pentru disfunctiile oculare. Mentinerea unei igiene oculare si administrarea unei diete adecvate, ajuta la prevenirea unora dintre afectiunile oculare ale animalelor de companie. Utilizarea regulata a acestor solutii, inlatura secretiile oculare si previne aparitia infectiilor si a altor afectiuni oculare precum conjunctivita, edemele, secretiile mucoase sau mucopurulente, inflamatii, ulceratii corneene, etc.
Printre tulburarile cele mai frecvente sunt incluse aparitia unei opacitati care se produce la nivelul cristalinului (cataracta), provocand pierderea lenta a vederii. Afecteaza unul sau ambii ochii si prezinta diferite grade de severitate.
Studii diferite demonstreaza ca aplicarea substantelor antioxidante prezente in formula Lacristal, previne aparitia opacitatii cristalinului, protejandu-l impotriva oxidarii proteinelor si acumularii produselor rezultate in urma peroxidarii lipidelor.

Compozitie:
Apa deionizata, apa de Hamamelis, N-Acetil-carnosina, fosfat disodic anhidru, carboximetilceluloza sodica, clorura de sodiu, fosfat monosodic dihidrat, edetat disodic, clorura de benzalconiu.

Mod de administrare si dozaj:
Instilati 1 sau 2 picaturi de doua ori pe zi la in sacul conjunctival. Se recomanda folosirea frecventa pentru obtinerea efectelor dorite. Urmati instructiunile medicului veterinar.

A se pastra flaconul bine inchis. Dupa deschidere se pastreaza la frigider. A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de prezentare: Cutie cu 3 flacoane din plastic a cate 25 ml fiecare.

Pagina Facebook